Veelgestelde vragen
Betaling / Facturatie

Afhalen in de winkel

Heeft u gekozen voor het afhalen van uw aangekochte artikel, dan krijgt u tijdens de openingstijden van onze winkel binnen 8 uur een bericht wanneer uw product klaar staat om afgehaald te worden. Wij streven ernaar om binnen 1 werkdag het product klaar te hebben liggen. Bij afhalen bent u niet verplicht tot afnemen.

Orders die niet binnen 1 week worden afgehaald worden automatisch geannuleerd, mits u een afhaaldatum doorgeeft bij “opmerkingen” in de bestelprocedure.

Betaling / Facturatie

Artikel uitverkocht

Heeft u een artikel gezien dat u graag zou willen bestellen, maar hij staat op “uitverkocht”? Neemt u dan contact op via verkoop@soccercenterhaarlem.nl of bel naar 023-5511955 Een medewerker van Soccer Center Haarlem VOF kan dan nakijken of het mogelijk is om het door u gewilde artikelen nog na te bestellen of hij/zij kan u een goed alternatief aanbieden.

Betaling / Facturatie

Betalen

Er zijn meerdere mogelijkheden om je bestelling in de Soccer Center haarlem VOF webshop te betalen. Jouw betaling wordt veilig & snel mogelijk gemaakt door Mollie-Online betalingen https://www.mollie.com/nl/consumers

iDEAL
Als je in het bezit bent van een Nederlandse bankpas, kun je er voor kiezen om met iDEAL te betalen. Je doorloopt dezelfde stappen als bij internetbankieren. Vervolgens reken je af in de vertrouwde online betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.


Clarna Achteraf betalen

Achteraf Betalen: binnen 14 dagen.

Deze webwinkel geeft je in samenwerking met Klarna de mogelijkheid om achteraf te betalen. Achteraf Betalen is een veilige en eenvoudige manier van online winkelen. Je hoeft nooit bank- of creditcardgegevens op te geven en je betaalt pas nadat de bestelling is bezorgd.

  • Je betaalt pas als u de bestelling in huis heeft.
  • Je hebt altijd 14 dagen de tijd om je rekening te betalen.
  • De factuur wordt tegelijkertijd met de producten verzonden.
  • Je hoeft geen bank- of creditcardgegevens op te geven.
  • Je hebt altijd minimaal 14 dagen bedenktijd in overeenstemming met de consumentenwet*.
  • Je kunt je facturen downloaden en betalen met iDEAL op klarna.nl.

Je kunt alleen aan Klarna betalen, omdat de vordering aan Klarna wordt overgedragen.

De webwinkel rekent € 0 voor het gebruik van deze service. Bedenk dat deze kosten per webwinkel kunnen verschillen.

Kosten bij te late betaling

Als Klarna geen betaling heeft ontvangen op de vervaldatum van de factuur, zal er per e-mail kosteloos een eerste herinnering worden gestuurd met een nieuwe betalingstermijn van 14 dagen. Bij de tweede herinnering zal Klarna  € 13,50 aanmaningskosten** in rekening brengen. Blijft betaling uit dan kunnen deze kosten oplopen tot 15% voor bedragen tot € 2.500,- met een minimum van € 40,-.

Kredietcheck 

Wanneer voor Achteraf Betalen gekozen wordt zal Klarna een kredietevaluatie uitvoeren, wat kan inhouden dat een kredietcheck wordt gedaan.

Privacystatement

Je persoonsgegevens worden in overeenstemming met de geldende wetgeving verwerkt en niet aan derde partijen verstrekt voor advertentiedoeleinden. De persoonsgegevens worden gebruikt ter identificatie, voor klantanalyse, kredietevaluatie, marketingactiviteiten en verdere productontwikkeling. Bekijk Klarna’s privacystatement voor een nadere uitleg over de manier waarop Klarna persoonsgegevens verwerkt. 

Door Achteraf Betalen te  gebruiken ga je ermee akkoord dat Klarna je persoonsgegevens in overeenstemming met haar privacystatement verwerkt, inclusief het overdragen van gegevens aan zorgvuldig uitgekozen partners of aan landen buiten de EU/EER.

* Geldt niet voor alle goederen en diensten, bijv. vliegreizen, evenementen en speciaal vervaardigde producten.

** Bij facturen onder € 20,- wordt € 7,50 aanmaningskosten in rekening gebracht.

De voorwaarden op deze pagina downloaden.

https://www.klarna.com/nl/

Clarna gespreid betalen
Wil je liever gespreid betalen via Klarna omdat je wat krapper bij kas zit of welke andere reden dan ook? Maak dan gebruik van Klarna gespreid betalen! Je ontvangt jouw aankoop bij soccercenterhaarlem.nl volgens de afgesproken termijn, maar betaald gespreid terug aan klarna via de klarna app of via een andere betaalregeling die je met Klarna treft. Bekijk hier hoe klarna werkt: https://www.klarna.com/nl/

VVV cadeaukaart 
Betaal Veilig met jouw VVV cadeaukaart in onze webshop. Kies bij het afrekenen cadeaukaarten/VVV Cadeaukaart.


Creditcard
Kies je er voor om per creditcard te betalen, dan word je doorgestuurd naar een beveiligde omgeving waar je jouw creditcardgegevens kunt invoeren. De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa en MasterCard en American Express.

 

PayPal
Met PayPal kun je je bestelling direct en eenvoudig betalen. Je komt terecht op een PayPal betaalscherm waar al je betaalgegevens reeds zijn ingevuld.
 

MisterCash
Kies je er voor om met MisterCash te betalen, dan word je doorgestuurd naar een beveiligde omgeving van je eigen bank. Daar kun je vervolgens je kaartgegevens invoeren.

Betaling / Facturatie

Garantie

De artikelen van Soccer Center Haarlem VOF voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en degelijkheid zoals u die naar alle redelijkheid en billijkheid van het product mag verwachten. De standaard garantie is 1 jaar met uitzondering van voetbal,zaal en kunstgras-schoenen waar wij een garantie termijn van 3 perioden hanteren; 0-3 maanden 100% vergoeding bij normaal gebruik, 3-6 maanden 50% vergoeding bij normaal gebruik, na 6 maanden geen vergoeding. Uiteraard staan wij open voor al uw vragen, opmerkingen en klachten aangaande onze producten of garanties. Wij voeren een klant vriendelijk garantiebeleid en komen altijd tot een oplossing.

Mocht er onverhoopt een klacht zijn over een artikel dan kunt u contact opnemen via verkoop@soccercenterhaarlem.nl of bel naar 023-5511955 vermeld daarbij duidelijk uw ordernummer, orderdatum en het artikel. Bij zichtbare schade en/of problemen bespoedigt de afhandeling van de garantie als u er een foto bij toevoegt.

Soccer Center Haarlem VOF streeft ernaar om gedurende werkdagen en werktijden binnen 48 uur een reactie te geven.

Betaling / Facturatie

Is mijn online betaling wel veilig?

Uw online betalingen bij Soccer Center Haarlem VOF worden afgehandeld door Payment Service Provider Mollie BV. Mollie BV maakt het online betalen in deze webshop mogelijk door online betaalmethodes als iDEAL en PayPal, creditcards, Sofort banking etc. aan te bieden en Mollie BV zorgt voor de afhandeling van uw transactie. Mollie BV is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.

Mollie B.V. werkt met alle certificeringen en is optimaal beveilgd om uw en onze transacties veilig te laten verlopen.

Kijk op de website van Mollie.com voor meer informatie over https://www.mollie.com/nl/consumers

Betaling / Facturatie

Kan ik de artikelen ergens bekijken?

Soccer Center Haarlem VOF heeft naast deze webshop al 10 jaar een winkel in het prachtige centrum van Haarlem. In onze winkel aan de Gedempte Oude Gracht 62 kunt u al onze artikelen van de webshop live bekijken, voelen en passen. Beleef deze winkel en laat u inspireren en adviseren door ons deskundig personeel want wij staan in de regio Haarlem en omstreken bekend als dé voetbalspecialist. Graag tot ziens in onze winkel.

Betaling / Facturatie

Levertijd orders

Soccer Center Haarlem verstuurt binnen 1 tot maximaal 3 werkdagen uw order indien het artikel op voorraad en de bestelling voor 16:00 geplaatst is. Dit is afhankelijk van de voorraad en drukte. Soccer Center Haarlem verstuurt haar orders met PostNL en deze hanteert de volgende bezorgdagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

De snelheid van de levering is afhankelijk van de berzorgers. In principe levert PostNL de orders van Soccer Center Haarlem VOF de eerst volgende bezorgdag af.

Zodra uw order ons verzendmagazijn/winkel verlaat en u uw track & trace (binnen Nederland) ontvangt, kan Soccer Center Haarlem VOF helaas geen invloed meer uitoefenen op de levertijd.

Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen via verkoop@soccercenterhaarlem.nl of u kunt bellen naar 023-5511955

Betaling / Facturatie

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Alle getoonde bedragen in de webwinkels van Soccer Center Haarlem VOF zijn inclusief de geldende BTW.

Populaire producten