Waarom kopen bij ons

Ajax shirt bedrukken

Bij Soccer Center Haarlem kunt u een Ajax shirt laten bedrukken met uw naam of de naam van uw favoriete speler met het bijbehorende rugnummer. In onze winkel en in onze webshop vindt u vele producten van uw favoriete voetbalclub uit Nederland. Wij hebben kleding voor zowel mannen als voor vrouwen en in vele maten voor volwassenen en voor kinderen. Onze deskundige medewerkers kunnen u helpen met het vinden van de juiste maten als u onze winkel bezoekt of als u online ons assortiment bekijkt.

Ajax producten

De producten van Ajax die wij aanbieden zijn zeer uitgebreid. Zo kunt bij ons niet alleen shirts, broeken, sokken, presentatiepakken, uit- en thuisshirts vinden, maar ook complete tenues en trainingspakken van Ajax. Als extraatje kunnen wij ook het Ajax shirt bedrukken met uw eigen naam of met de naam van uw favoriete speler. Wanneer we voor u het Ajax shirt bedrukken kunnen we ook het rugnummer erbij plaatsen, zodat het plaatje compleet wordt.

Origineel

De Ajax kleding is origineel met het embleem van Ajax en met de drie kampioenschapsterren. Als u het Ajax shirt wilt laten bedrukken kunnen wij dit snel voor u doen voor scherpe prijzen. Zo kunt u uw Ajax tenue compleet maken en een uniek tenue dragen op het veld. Heeft u nog meer vragen over onze producten of wilt u meer informatie over het laten bedrukken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 023-5511955 of stuur een e-mail naar info@soccercenterhaarlem.nl of kom langs in onze winkel.Relevante pagina's met betrekking tot "Ajax shirt bedrukken"

Adidas voetbalschoenen met vlag - Voetbalschoenen met eigen naam - Voetbalschoenen Heemstede - Teamkleding Haarlem - Sportkleding Haarlem - Nederlands elftal shirt kopen - Kicksen bedrukken - Ajax trainingspak