Waarom kopen bij ons

BESTELPROCEDURE
Via de categorieën vind U de producten die wij verkopen, vervolgens kiest u de producten die u wilt aanschaffen door op de "bestellen" button te klikken. Wilt u meer dan 1 artikel aanschaffen klik dan op "Verder winkelen". Is uw winkelwagentje naar wens gevuld, klik dan op "bestelling afronden".
Geef nu uw naam en adresgegevens op en kies een betaalmethode. Eventueel kunt u een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat bij een eventuele volgende aankoop uw gegevens automatisch worden ingevuld (dit is optioneel). Klik op "Volgende"
Controleer uw bestelling en adresgegevens. U kunt hier ook uw bestelling afdrukken. Klik op "Volgende" (om te betalen via iDEAL, PayPal of achteraf betalen via Billink) en uw bestelling is geplaatst.

VERZENDKOSTEN
Voor alle bestellingen in een doos betaald U 4,99 verzendkosten. Als U een klein artikel besteld welke in een brievenbus doos past, betaald U slechts € 3,50 portokosten. Alle Verzendkosten zijn inclusief BTW

LEVERTIJDEN
Wij proberen altijd uw bestelling binnen 3 werkdagen bij u te bezorgen. Dit is wel afhankelijk van de beschikbaarheid of weersomstandigheden.

BESTELLING ZELF AFHALEN
Het is mogelijk uw bestelling zelf af te halen in Haarlem. Zodra uw bestelling voor u klaarstaat nemen wij telefonisch of via de mail contact met u op voor een afspraak.

BETAALMETHODEN
Wij hebben 3 mogelijkheden voor het afrekenen van uw bestelling:

BILLINK
U betaald achteraf via een factuur aan Billink. U kiest deze betaalmethode in onze “betaal pagina”. Op het moment dat U voor deze optie kiest controleert Billink ‘realtime’ uw kredietwaardigheid. U krijgt binnen enkele seconden te zien of U via deze methode kunt betalen of niet. Wij bereken voor deze betaalmethode € 0,99 extra kosten. Billink verzorgt voor de rest de facturatie aan U en de incasso van de factuur.

PAYPAL/CREDIT CARD
U betaalt electronisch via PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij Credit Card betalingen hoeft u geen acount te hebben bij PayPal. Kijk voor meer informatie op de website van PayPal.

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN, RETOURNEREN OF RUILEN/ANNULEREN
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Soccer Center Haarlem reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten binnen 14 dagen incl. de verzendkosten.

RETOURNEREN/HERROEPINGSRECHT
U heeft een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaav van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Het product kan indien mogelijk in originele verpakking en dan wel onbeschadigd geretouneerd worden. Na ontvangst van de retourzending, zullen wij het aankoopbedrag en verzendkosten aan u terugstorten. Let op dat U de verzendcode van uw vervoerder (track en trace nummer) goed bewaard! De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.
Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal binnen 14 dagen aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

RUILEN
Indien een artikel niet de goede maat heeft of als U liever een ander artikel wenst kunt U deze uiteraard ruilen. U download simpel weg ons retourformulier en geeft hierop aan welk artikel in welke maat U wenst te ontvangen van ons. U stuurt vervolgens het (onbeschadigde en niet gebruikte artikel) naar ons retour (U betaald zelf de retourkosten aan uw vervoerder) en wij sturen z.s.m. na ontvangst van uw pakket de juiste maat of artikel kosteloos naar U terug. U betaal dus allen de vervoerkosten naar ons maar niet de retourkosten die wij maken om het pakket naar U te verzenden.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan ons kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via ons retour formulier die u onderaan dit formulier kunt downloaden . U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan ons heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

Retouradres:
SCH
Ged. Oude Gracht 62
2011GT HAARLEM.

Download hier het retour formulier

KLACHTEN OVER ONS BEDRIJF
Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht via de e-mail aan de afdeling klachtcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkersvan de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Onze gegevens:

Soccer Center Haarlem CV

Ged. Oude Gracht 62
2011GT HAARLEM | 023-5511955
office@soccercenterhaarlem.nl

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Mocht u hier geen prijs op stellen, dan kunt u ook altijd contact opnemen met Stichting Webshop Keurmerk waar soccercentershop.nl en soccercenterhaarlem.nl bij zijn aangesloten. Is de klacht door hun bemiddeling nog steeds niet opgelost? Dan bestaat er de mogelijkeid om uw geschil voor te leggen aan de geschillencommisie (SGC).